Welkom op Beautiful Inside Out!

In deze tijden van het Coronavirus met COVID-19, worden we met z’n allen uitgenodigd en spijtig genoeg vaak gedwongen om vele dingen anders te organiseren. Zo ook hebben wij onze activiteiten versneld online gezet. 

We staan nog aan het prille begin maar omdat ‘Corona’ niet zo begaan is met de planning van anderen, hebben we beslist om vervroegd online te gaan. Beautiful Inside Out wordt continu aangepast en uitgebreid. Kom regelmatig eens kijken zouden we durven zeggen!

Beautiful Inside Out verenigt de activiteiten van Dame Blanche Lingerie en Dame Blanche Online.

Onze collecties doen je stralen in haar exclusieve en betaalbare strandmode, zomeroutfits, lingerie, homewear, vrijetijdsmode en nachtkledij. Ze worden ook binnen België en Nederland gratis en veilig bij je thuis afgeleverd.

Geboren en getogen in de lingerie winkel van mijn moeder, Jacqueline Mussen, heb ik de familiezaak J&J verder gezet. Daaruit is Dame Blanche Lingerie geboren. Momenteel ontfermt nu ook mijn dochter, Caroline de Bakker, zich over Dame Blanche Lingerie Online waardoor we onze activiteiten kunnen uitbreiden.

We wensen u hier veel plezier en als u graag in real life wat meer informatie verlangt, kan u ons altijd contacteren.

Stay safe and don’t forget: you’re beautiful inside and out!

Katrien Mertens en Caroline de Bakker