Welkom op Beautiful Inside Out, de online site van Dame Blanche Lingerie, Bonheiden.

In deze tijden van het Coronavirus met COVID-19, worden we met z’n allen uitgenodigd en spijtig genoeg vaak gedwongen om vele dingen anders te organiseren. Zo ook hebben wij onze activiteiten versneld online gezet. 

We staan nog aan het prille begin maar omdat ‘Corona’ niet zo begaan is met de planning van anderen, hebben we beslist om vervroegd online te gaan. Beautiful Inside Out wordt continu aangepast en uitgebreid. Kom regelmatig eens kijken zouden we durven zeggen!

Beautiful Inside Out verenigt de activiteiten van Dame Blanche Lingerie en Dame Blanche Online.

Onze collecties doen je stralen in haar exclusieve en betaalbare lingerie, strandmode, zomeroutfits, homewear, vrijetijdsmode en nachtkledij. Een optimale prijs/kwaliteit verhouding zijn voor ons zeer belangrijk. We specialiseren ons in een groot maatbereik, van cup A tot cup K, van omtrek 70 tot 130. Elke vrouw is uniek en heeft specifieke wensen waar we graag aan voldoen. We leveren de collectie binnen België gratis en veilig bij je thuis.

Voor de mannen zijn er leuke boxers, slips en comfortabele shirts. Deze collectie is verkrijgbaar in de winkel en zal snel ook online verkrijgbaar zijn.

We wensen u hier veel plezier en als u graag in real life wat meer informatie verlangt, kan u ons altijd contacteren.

Stay safe and don’t forget: you’re beautiful inside and out!

Katrien Mertens en Sandra Van den Branden